Kijk eens binnen bij het UVV
Klik op de foto voor een kijkje binnen

Welkom op de website van de Unie Van Vrijwilligers Nijkerk. Het onderkomen van onze stichting –gevestigd in gebouw &Entree aan de Frieswijkstraat 97-99 – is een ontmoetingsplaats voor mensen die er even uit willen zijn, onder leeftijdsgenoten willen zijn of gewoon gezellig en actief bezig willen zijn. Meer dan 130 vrijwilligers maken dat mogelijk.

• Bent u niet meer zo goed ter been?
  • Krijgt u weinig bezoek?
  • Wilt u wel eens met iemand kunnen praten?
  • Wilt u er even uit om de zinnen te verzetten?
  • Heeft u hulp nodig om die losse drempel weer vast te zetten?
  • Moet u naar de dokter maar heeft u geen vervoer?
  • Heeft u een hulpvraag?
  • Heeft u een idee voor een nieuwe activiteit?
Wij organiseren activiteiten als gymnastiek, stijldansen, line dance, fietsen en koersbal. We trekken erop uit met de scootmobiel. We hebben een leuk koor, een soos, een groep waar creatieve stukjes worden gemaakt en een kunstbus die naar voorstellingen rijdt. Ook hebben wij een vervoersdienst, klussendienst en telefooncirkel . Bij "Activiteiten” vindt u meer informatie.

Bel ons, stuur ons een e-mail of kom even langs. Iedere werkdag van 9.00 – 11.00 uur staan gastvrouwen en gastheren met levenservaring klaar om u te woord te staan.
telefoonnummer: 033-2460115

Agenda en Nieuws

Agenda

Op uitnodiging van de Soos van de UVV Nijkerk zijn 11 bewoners van de Pol met begeleiding op bezoek geweest bij de Soos tijdens de activiteiten middag. Terwijl de vaste bezoekers van de Soos

Dinsdag 16 mei 2017 organiseert UVV de jaarlijkse Dagtocht. Dit jaar gaay de reis naar "Dekselse pannetjes in de IJselvalei".

Klik hier voor het programma en meer informatie

Naar de bibliotheek met gratis vervoer van de UVV

Kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek komen?
Dan brengt de UVV u hier naar toe!

Telefooncirkel

De Telefooncirkel is een personenalarmerings systeem. Iedere dag rond de klok van kwart voor negen ‘s ochtends start de cirkel met een telefoontje van één van onze gastvrouwen of gastheren. Hij/zij belt nummer 1, nummer 1 belt nummer 2, enzovoort. De laatste belt weer naar de UVV en dan is de cirkel weer rond. Zo weten we dat het bij alle deelnemers in orde is.

UVV Nijkerk | Frieswijkstraat 97 | 3861 BK Nijkerk
Telefoon 033 – 2460115 | E-mail info@uvv-nijkerk.nl